• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co dalej z serwerem?

Rozpoczęty przez AudiB480*, 16-03-2024, 05:26 PM

Wątek zamknięty 

AudiB480*

Pora na wyjaśnienie pewnych kwestii.

Na wstępie chciałbym przeprosić graczy oraz ekipę serwera za to, że podjąłem się postawienia tego projektu, nie biorąc pod uwagę tego, że czas może mi nie pozwolić na załatwianie pewnych spraw w roli właściciela. Chciałbym przeprosić również za błędy na serwerze, które się pojawiły lub były. Aktualną sytuację serwera z liczbą graczy biorę na siebie, bo według mnie jedyna osoba, która tutaj zawiniła to ja.

Z racji, iż było dosyć duże zainteresowanie serwerem i możliwe, że dalej jest, chciałbym przekazać pałeczkę @ Kruczi , który ma na to czas i doświadczenie. Jestem pewny, że ekipa serwera, która jest aktualnie na serwerze, podoła zadaniu i podejmie się próby ożywienia serwera, tak abyście Wy gracze mogli dalej grać i wspominać dawne czasy. Chciałbym również podziękować osobom, które nie były w ekipie serwera i starały się lub pomagały mi w jakiś sposób. Mam nadzieję, że te osoby dostaną jakąś rekompensatę od administracji za pomoc w tym projekcie.

Na zakończenie chciałbym, abyście nie zrazili się do tego serwera i dalej czerpali przyjemność z gry oraz bawili się i pamiętali, że liczy się tylko dobra zabawa. Ja sam jestem zmuszony odejść z ekipy serwera, ponieważ czas nie pozwoli mi na bycie w niej.

Zawsze jestem pewien tego, co robię. Czasami nie jestem tylko pewien, czy to wszystko, co robię, będzie miało szczęśliwe zakończenie.
Szukaj
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości