Serial: 6A079F29AC728FDC764C9631F6A5CC94
Dyspozycyjność: tygodniowo 5-8 godzin
Coś o sobie (min. 5 zdań): Mam na imię Mikołaj, na co dzień pracuję na Gdańskim lotnisku jako mechanik lotniczy. Moim głównym zainteresowaniem jest lotnictwo i to w głównej mierze jemu poświęcam każdą wolną chwilę tj. dodatkowa praca w aeroklubie, modelarstwo etc. Jestem osobą z reguły opanowaną, kulturalną, pracowitą i lojalną. Na scenie MTA jestem od około 11 lat, przewinąłem się przez największe serwery, te które istnieją do teraz i te, które upadły. Na wielu z nich miałem przyjemność uczestniczenia w życiu frakcji takich jak SAPD lub SAFD/PSP, jednak z uwagi na częsty brak czasu i brak zrozumienia ze strony zarządów, byłem zmuszony się z frakcjami rozstawać. Teraz sytuacja wygląda inaczej, ilość czasu wolnego się zwiększyła, jednakże niesmak do zarządów frakcji większych serwerów pozostał.
Dlaczego Komenda Główna Policji?: Powrót na stare śmieci, chciałbym na nowo poczuć stary klimat i wspomnienia.
Doświadczenie związane z Policją: IR brak, IG niezliczone ilości godzin przesiedziane na służbach.