Serial: D9D882B6700265A5AFBA8EE8532808F3
Imię: Patryk
Coś o sobie (min. 5 zdań): Nazywam się Patryk, mam 17 lat, pochodzę z Podkarpacia, dokładniej okolice Rzeszowa. Tutaj się wychowałem, tu obecnie mieszkam. Uczęszczam do drugiej klasy liceum pożarniczego. Aktywnie udzielam się w miejscowej OSP, oraz co tydzień odbywam zajęcia praktyczne z edukacji ogólnoratowniczej i ochrony przeciwpożarowej w Jednostce Ratowniczo-Gaśniczej Państwowej Straży Pożarnej Nr. 3 w Rzeszowie (jest to związane z moim kierunkiem kształcenia). Również jeżdżę często na różne ćwiczenia i szkolenia, organizowane przez Komendę Miejską Państwowej Straży Pożarnej w Rzeszowie na wniosek funkcjonariusza który prowadzi nasze zajęcia. Moją pasją jest pożarnictwo, ale interesuje się również muzyką (gram na pianinie) oraz motorsportem. Zdarza mi się również chodzić dodatkowo zagrać w koszykówkę, piłkę ręczną czy siatkówkę. Jestem osobą punktualną, elokwentną, staram się być miły i konsekwentny. Uważam że mam zdolności przywódcze i wyjebane ego. Potrafię pracować w grupie, nie mam problemów w nawiązywaniu nowych relacji z ludźmi, nie jestem konfliktowy, a problemów nie ignoruje, ale staram się je rozwiązywać. Myślę że dobrze sprawdził bym się w szeregach Państwowej Straży Pożarnej tutaj, na serwerze, ponieważ byłem wcześniej w strukturach podobnych frakcji na innych serwerach. Szybko się uczę i chętnie udzielam w tego typu organizacjach.
Czy posiadasz komunikator głosowy Mumble?: Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji?: Takowego nie znalazłem, widziałem tylko na Discordzie PSP regulamin samego discorda.
Coś od siebie: Smacznej kawusi