• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rekrutacja do Szkoły Policji [Marzec 2024]

Rozpoczęty przez Dimply, 03-03-2024, 03:14 PM

Wątek zamknięty 

Tracker

Nick: Tracker
Serial: 933FB2BF9EBC01BE49830AC7DB2C1B24
Dyspozycyjność: W tygodniu myślę że na spokojnie znajdę czas aby wbić na te dwie godzinki natomiast weekend naturalnie więcej.
Coś o sobie (min. 5 zdań): Siema jestem Kuba, na co dzień zwykły robol i strażak w wolnych chwilach lubię sobie popykać w MTA mocny RolePlay. Interesuje się motoryzacją, pożarnictwem oraz ostatnimi czasami mocno ratownictwem medycznym. Uważam ze jestem opanowany, potrafię sobie radzić w ciężkich sytuacjach, szybko wpajam wiedzę oraz zawsze służę z pomocą by komuś ją dalej przekazywać. Przygodę ze swoim MTA zacząłem kilka dobrych lat temu jeszcze za czasów Sampa nastepnie przerzuciłem się na platforme MTA gdzie zaczałem grać na EMS, nastepnie mniejszych RPG aż do teraz. Myślę że moja wiedza na temat ogólnego odgrywania jest dosyć wysoka i zapewniam że we frakcji wykaże się pełnym profesjonalizmem.
Dlaczego Komenda Główna Policji?: Znudziły mnie inne dostępne frakcje dodatkowo zawsze fajnie jest spróbować czegoś nowego prawda? Liczę że wstępując w wasze szeregi nauczę się czegoś i fajnego razem pogramy.
Doświadczenie związane z Policją: Jeżeli chodzi o typowo Polską Policje nie jest za duże, bardziej znam się na amerykańskiej ich działaniach i procedurach ale jedna od drugiej mocno nie odstaje więc myślę że bez problemu sobie poradzę. Grałem wcześniej na mniejszych RPG w Policji więc jakieś podstawy znam.
Szukaj
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja do Szkoły Policji [Marzec 2024] - przez Tracker - 04-03-2024, 12:35 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości