• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rekrutacja do Szkoły Policji [Marzec 2024]

Rozpoczęty przez Dimply, 03-03-2024, 03:14 PM

Wątek zamknięty 

Edek112

Nick: Edek112
Serial:F6A670FE37ED552540DCB297F1419B42
Dyspozycyjność: Myślę że jestem wstanie wyrobić ponad normę godzinową
Coś o sobie (min. 5 zdań): Cześć jestem Igor mam 16 lat mieszkam w miejcowośći słynącej kiedyś z produkcji mebli, jestem również członkiem OSP w mojej miejscowosci na codzień staram się udzielać jeżeli jest taka potrzeba w razie pomocy. Na codzień interesuje się głównie służbami mundurowymi, co na codzień przekładam do gry i na serwerach co prawda jestem głownie w OSP lub PSP
ale również często bywam w Policji. Wolnymi chwilami wychodzę na dwór pograć w piłke nożną jak i pojedzić na rowerze,Lubię również zwierzęta. Na codzień jestem miły i uczynny oraz bardzo kulturalny,na codzień lubię rownież rozwijać swoje pasje oraz umiejętności i pozyskiwać nowe doświadczenia.
Dlaczego Komenda Główna Policji?: Chcę poporostu spróbować czegoś nowego niż granie tylko w PSP, wydaje mi się to idealny moment aby sprawdzić sie w nowej strukturze mundurowej.Ponadto myślę że sie wpasuje w szeregi Komendy Głownej Policji i będę sie sprawdzał w owej służbie.
Doświadczenie związane z Policją:Moje doświadczenia związane z policją nie są jakieś bardz długie jedynie jakie miałem doświadczenia z policją to granie na niektórych serwerach w owej służbie oraz słuchanie znajomych którzy się interesują policją. Jednakże myślę że nabiore szybko wprawy i się nauczę jak postępować podczas prowadzonych dzialań.
Szukaj
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Rekrutacja do Szkoły Policji [Marzec 2024] - przez Edek112 - 03-03-2024, 04:41 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości