2. Wiek: 14
3. Nick: lotusek
4. Coś o sobie (wymagane rozwinięcie wypowiedzi): Jestem Kamil, pasjonuję się piłką nożną i pożarnictwem. Moje doświadczenie sportowe nauczyło mnie pracy zespołowej. Bardzo interesuje mnie praca strażaka oraz cała jego praca. Jestem osobą ambitną, sumienną i zawsze dążę do doskonalenia umiejętności. Chciałbym dołączyć do Ochotniczej Straży Pożarnej, aby służyć społeczności i nieść pomoc każdemu graczu w potrzebie.
5. Dlaczego OSP? Ponieważ chciałbym zobaczyć jak to jest być strażakiem ochotniczej straży pożarnej na tym serwerze
6. Doświadczenie z pożarnictwem: Jestem w MDP i bardzo interesuję się tematyką pożarniczą.
7. Opisz swoje podejście do odgrywania złożonego RP stawiającego na realizm: Staram się zawsze dawać 100% z siebie ale czasami mogą pojawić się drobne błędny.
8. Przekonaj nas dlaczego to właśnie Ty: Ponieważ jestem przekonany, że moje zaangażowanie, umiejętności w dziedzinie pożarniczej oraz gotowość do niesienia pomocy stanowią solidne podstawy, które pozwolą mi skutecznie pełnić obowiązki strażaka.