2. Wiek: 13
3. Nick: szymix
4. Coś o sobie (wymagane rozwinięcie wypowiedzi): Cześć, nazywam się Szymon, należę do Młodzieżowej Drużyny Pożarniczej Ochotniczej Straży Pożarnej W Makowie Podhalańskim, jestem miły, kulturalny, nie przeklinam, umiem zarządzać ludźmi, oraz lubię grać w gry o polskich służbach ratunkowych, a szczególnie w takie, w których jest Polska Straż Pożarna, lub Pogotowie Ratunkowe, mam swój kanał na youtube o tematyce służb ratunkowych, znam się na informatyce oraz piłce nożnej, lubię jeść Fast-Food, Bardzo Chciałbym dostać się do Ochotniczej Straży Pożarnej na tym serwerze.
5. Dlaczego OSP?: Dlatego, ponieważ mam bardzo dużą wiedzę na ten temat, jak i RP na wysokim poziomie, oraz podoba mi się ta frakcja
6. Doświadczenie z pożarnictwem: Bardzo duże
7. Opisz swoje podejście do odgrywania złożonego RP stawiającego na realizm: Odgrywam RolePlay na bardzo wysokim poziomie, jest ono ze szczegułami, ocena wedlug mnie to 10/10
8. Przekonaj nas dlaczego to właśnie Ty: Dlatego że jestem osobą milą, kulturalną, umiem zarządzać ludźmi, mam bardzo dużą wiedzę na temat pożarnictwa, oraz RolePlay na bardzo wysokim poziomie.