2. Wiek:19
3. Nick:LuiseeK
4. Coś o sobie (wymagane rozwinięcie wypowiedzi): Witam, mam na imię Mateusz mam 19 lat, na co dzień jestem współzałozycielem firmy oraz strazakiem OSP oraz ratownikiem KPP, interesuje się motoryzacja, sportami walki oraz fotografia. Jestem osobą spokojna oraz rozważną, potrafie szybko podejmować decyzje oraz działać w sytuacjach stresowych. Od ponad 6 lat jestem członkiem OSP a od roku jestem pełnoprawnym strazakiem wyjeżdzającym do zdarzeń, na swoim koncie posiadam kurs KPP oraz dalej kształtuje się w tematyce ratownictwa medycznego.
5. Dlaczego OSP? Byłem już w OSP Dillmore na wczesniejszych odsłonach w zarządzie oraz jako szkoleniowiec i chętnie wróce na stare śmieci.
6. Doświadczenie z pożarnictwem:Realne życie oraz z serwerów na mta
7. Opisz swoje podejście do odgrywania złożonego RP stawiającego na realizm:9.5/10
8. Przekonaj nas dlaczego to właśnie Ty:Myślę że jestem osoba z dużym stażem w RP oraz realnym życiu byłem już przy ponad 100 zdarzeniach, posiadam wysoką wiezde na temat pożarnictwa oraz ratownictwa medycznego którą moge przenieść na mta oraz przekazać innym.