• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rekrutacja do Szkoły Policji [Marzec 2024]

Rozpoczęty przez Dimply, 03-03-2024, 03:14 PM

Wątek zamknięty 

Dimply

[Obrazek: -KMIMY5lkgKrwnA1cZ7GEqKsLsU-LMq55TTOT3j3...Ch9nDX4NzE]

Rekrutacja do Szkoły Policji [Marzec 2024]

Kierownictwo Komendy Głównej Policji w San Fierro, z dniem dzisiejszym, ma przyjemność ogłosić rozpoczęcie rekrutacji podstawowej do Szkoły Policji. Przed kandydatami stawiamy następujące wymagania:
- wysoka kultura osobista,
- prawo jazdy kat. B,
- znajomość kodeksu ruchu drogowego,
- znajomość regulaminu organizacyjnego Komendy Głównej Policji,
- sprawny mikrofon oraz komunikator "Mumble",
- umiejętność pracy w grupie,
- nieposzlakowana opinia.

Kandydaturę składamy za pomocą podania w odpowiedzi do tego tematu, do dnia 07.03.2024r do godziny 20:00, za pomocą następującego wzoru:

Cytat:
Nick:
Serial:
Coś o sobie (min. 5 zdań):
Dlaczego Komenda Główna Policji?:
Doświadczenie związane z Policją:
  [Obrazek: AJNFaPc.png?format=webp&quality=lossless]

[Obrazek: dimply..png?ex=65f22c00&is=65dfb700&hm=5...48e1a92b&=]
Szukaj

Edek112

Nick: Edek112
Serial:F6A670FE37ED552540DCB297F1419B42
Dyspozycyjność: Myślę że jestem wstanie wyrobić ponad normę godzinową
Coś o sobie (min. 5 zdań): Cześć jestem Igor mam 16 lat mieszkam w miejcowośći słynącej kiedyś z produkcji mebli, jestem również członkiem OSP w mojej miejscowosci na codzień staram się udzielać jeżeli jest taka potrzeba w razie pomocy. Na codzień interesuje się głównie służbami mundurowymi, co na codzień przekładam do gry i na serwerach co prawda jestem głownie w OSP lub PSP
ale również często bywam w Policji. Wolnymi chwilami wychodzę na dwór pograć w piłke nożną jak i pojedzić na rowerze,Lubię również zwierzęta. Na codzień jestem miły i uczynny oraz bardzo kulturalny,na codzień lubię rownież rozwijać swoje pasje oraz umiejętności i pozyskiwać nowe doświadczenia.
Dlaczego Komenda Główna Policji?: Chcę poporostu spróbować czegoś nowego niż granie tylko w PSP, wydaje mi się to idealny moment aby sprawdzić sie w nowej strukturze mundurowej.Ponadto myślę że sie wpasuje w szeregi Komendy Głownej Policji i będę sie sprawdzał w owej służbie.
Doświadczenie związane z Policją:Moje doświadczenia związane z policją nie są jakieś bardz długie jedynie jakie miałem doświadczenia z policją to granie na niektórych serwerach w owej służbie oraz słuchanie znajomych którzy się interesują policją. Jednakże myślę że nabiore szybko wprawy i się nauczę jak postępować podczas prowadzonych dzialań.
Szukaj

PYZA

Nick: PYZA
Serial:C33DF6E2EF9D7E25827AAEA2535172A1
Dyspozycyjność: do 20h w tygodniu
Coś o sobie (min. 5 zdań): Witam Pyza jestem interesuje się strażą o raz troszkę policją ciekawią mnie tematy policyjne itp. Jestem osobą opanowaną i bardzo lubię pracować i pomagać innym graczom. Osobiście chciał bym dołączyć do policji ponieważ będę mógł się spełniać na serwerze jak i pogłębiać wiedzie policyjną. Mam nadzieje że po dołączeniu do frakcji będę praktycznie wszystko wiedział o policji. Również zauważyłem że lider jest bardzo kompetentny jak i opanowany i potrafi wiele nauczyć.
Dlaczego Komenda Główna Policji?: Ponieważ chcę służyć i chronić naszych graczy o to pięknego serwera
Doświadczenie związane z Policją: Jestem w klasie policyjnej i zwiększam moją wiedze z byłym Komendantem posterunku w moim mieście
Szukaj

Supreme

Nick: Supreme
Serial: FE40EF78FF250D067F26D92C0FE73F43
Dyspozycyjność: Będę wyrabiał wymaganą normę oraz ponad w zależności od dnia.
Coś o sobie (min. 5 zdań):Interesuje się motoryzacja, piłka nożna, trochę elektroniką, grami komputerowymi. W wolnych chwilach jeżdżę samochodem po mieście i robię małą przejażdżkę w trasę ze znajomymi. Jestem osobą pracowitą, sumienna, rzetelną, pomocną i wykazująca się profesjonalizmem. Godnie reprezentowałbym frakcje, rzetelnie wykonywałbym swoje obowiązki. Na pewno Zarząd miałby satysfakcje z tego że została dobrana właściwa osoba do frakcji. Będę starał się dostać do służby w Policji w tym roku.
Dlaczego Komenda Główna Policji?: Uważam że, frakcja Policji jest szansą na rozwijania swojej osoby, poznawania nowych rzeczy zasilając jej szeregi.
Doświadczenie związane z Policją: Byłem na różnych serwerach, oraz pewną wiedze na temat działania frakcji znam.
Szukaj

Tracker

Nick: Tracker
Serial: 933FB2BF9EBC01BE49830AC7DB2C1B24
Dyspozycyjność: W tygodniu myślę że na spokojnie znajdę czas aby wbić na te dwie godzinki natomiast weekend naturalnie więcej.
Coś o sobie (min. 5 zdań): Siema jestem Kuba, na co dzień zwykły robol i strażak w wolnych chwilach lubię sobie popykać w MTA mocny RolePlay. Interesuje się motoryzacją, pożarnictwem oraz ostatnimi czasami mocno ratownictwem medycznym. Uważam ze jestem opanowany, potrafię sobie radzić w ciężkich sytuacjach, szybko wpajam wiedzę oraz zawsze służę z pomocą by komuś ją dalej przekazywać. Przygodę ze swoim MTA zacząłem kilka dobrych lat temu jeszcze za czasów Sampa nastepnie przerzuciłem się na platforme MTA gdzie zaczałem grać na EMS, nastepnie mniejszych RPG aż do teraz. Myślę że moja wiedza na temat ogólnego odgrywania jest dosyć wysoka i zapewniam że we frakcji wykaże się pełnym profesjonalizmem.
Dlaczego Komenda Główna Policji?: Znudziły mnie inne dostępne frakcje dodatkowo zawsze fajnie jest spróbować czegoś nowego prawda? Liczę że wstępując w wasze szeregi nauczę się czegoś i fajnego razem pogramy.
Doświadczenie związane z Policją: Jeżeli chodzi o typowo Polską Policje nie jest za duże, bardziej znam się na amerykańskiej ich działaniach i procedurach ale jedna od drugiej mocno nie odstaje więc myślę że bez problemu sobie poradzę. Grałem wcześniej na mniejszych RPG w Policji więc jakieś podstawy znam.
Szukaj

TuRbol

Nick: TuRboL
Serial: 691AA1D4C1E79A0CAB74707B595F06B2
Dyspozycyjność: 5-10 Godzin tygodniowo.
Coś o sobie (min. 5 zdań): Cześć, nazywam się Krzesimir mam 15 lat uczęszczam do 8 klasy Szkoły Podstawowej w mieście znanej z knura (Kononowicz). Interesuję się głównie Strażą Pożarną, motoryzacją, badmintonem, Wędkarstwem ale też trochę Policją. Jestem bardzo troskliwą osobą oraz uprzejmą. Z EMSem mam już drugi raz do czynienia. Wolny czas lubię poświęcać na tworzenie gier, odgrywanie RP itp. Z mojej strony to tyle mam nadzieję, że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie oraz, że będziemy się dogadywać, miłego dnia.
Dlaczego Komenda Główna Policji?: Ponieważ lubię odgrywa RP i jeszcze nigdy nie byłem we frakcji Policji chcę zobaczyć jak to jest i nauczyć się nowych rzeczy.

Doświadczenie związane z Policją: Nie ale mam nadzieję, że się czegoś nauczę.
Szukaj

lociu33

Nick: lociu
Serial: 389F70009D7EBF2E319093776882C593
Dyspozycyjność: no wydaje, ze norma to na spokojnie
Coś o sobie (min. 5 zdań): Siema jestem lociu, w tym roku kończę 17 lat - interesuje się wojskiem, strażą ogólnie służbami porządkowymi. Poza tym jestem fanem LA klimatów itp. Jestem opanowanym człowiekiem, lubię pomagać innym, szybko się uczę oraz mam dobre poczucie humoru i nie mam problemu z sarkazmami. Wolnymi chwilami wychodzę na dwór pograć w piłkę nożną, ogólnie sport to moja główna forma spędzania czasu albo komputer to też. Moja przygoda z MTA zaczęła się parę lat temu (około 2-3? maksymalnie) Przegrałem sporo czasu na serwerach RP, RPG także mam swoje doświadczenie i wiem o co w tym wszystkim chodzi.
Dlaczego Komenda Główna Policji?: Znudziły mnie już inne frakcje po takim czasie gry, stało się to żmudne. Chcę spróbować coś nowego
Doświadczenie związane z Policją: Nie mam owego, ale szybko się uczę i zdobędę wiedze na bieżąco
Szukaj

Tanto

Nick: Tanto
Serial: 6A079F29AC728FDC764C9631F6A5CC94
Dyspozycyjność: tygodniowo 5-8 godzin
Coś o sobie (min. 5 zdań): Mam na imię Mikołaj, na co dzień pracuję na Gdańskim lotnisku jako mechanik lotniczy. Moim głównym zainteresowaniem jest lotnictwo i to w głównej mierze jemu poświęcam każdą wolną chwilę tj. dodatkowa praca w aeroklubie, modelarstwo etc. Jestem osobą z reguły opanowaną, kulturalną, pracowitą i lojalną. Na scenie MTA jestem od około 11 lat, przewinąłem się przez największe serwery, te które istnieją do teraz i te, które upadły. Na wielu z nich miałem przyjemność uczestniczenia w życiu frakcji takich jak SAPD lub SAFD/PSP, jednak z uwagi na częsty brak czasu i brak zrozumienia ze strony zarządów, byłem zmuszony się z frakcjami rozstawać. Teraz sytuacja wygląda inaczej, ilość czasu wolnego się zwiększyła, jednakże niesmak do zarządów frakcji większych serwerów pozostał.
Dlaczego Komenda Główna Policji?: Powrót na stare śmieci, chciałbym na nowo poczuć stary klimat i wspomnienia.
Doświadczenie związane z Policją: IR brak, IG niezliczone ilości godzin przesiedziane na służbach.
Szukaj

BaaReQ

Nick: BaaReQ
Serial: 4E962C7B68323D5190A35ABFD0A8FF42
Dyspozycyjność: godziny wieczorne czasem z rana
Coś o sobie (min. 5 zdań): No to tak Mam na imie kuba mam 17 lat lubie grac w gry miedzy innymi gta rp, mta, i rozne inne gierki gralem kiedys na tym serwerze i szczerze podobal mi sie takiak teraz w nowej odslonie
Dlaczego Komenda Główna Policji?: Chcialbym sprobowac czegos nowego w swoim zyciu niz ratownictwo medyczne oraz chcialbym patrolowac ulice san fierro
Doświadczenie związane z Policją: z policja moze nie mialem doswiadczenia ale na gta rp w lspd cos tam pogrywalem
Szukaj
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości