Liczba postów: 14
Reputacja:
3
Discord: kruczi.
05-03-2024, 10:54 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-03-2024, 10:55 AM przez Kruczi.)
Kierownictwo Państwowej Straży Pożarnej ogłasza nabór do Szkoły Podoficerów na stanowisko Strażaka. Oferujemy przyjazną atmosferę, bardzo wykwalifikowaną kadrę szkoleniową oraz szereg materiałów szkoleniowych.
- Wysoka kultura osobista
- Prawo jazdy kategorii B
- Znajomość regulaminu Państwowej Straży Pożarnej
- Umiejętność pracy w grupie
- Sprawny mikrofon oraz komunikator głosowy Mumble
Nick:
Serial:
Imię:
Czy posiadasz komunikator głosowy Mumble?:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji?:
Coś od siebie:
Życzymy Powodzenia!
Komendant Główny PSP Brygadier @ Kruczi
Zastępca Komendanta Głównego Młodszy Brygadier @ Susel023
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Nick: Antes
Serial: 9DEA82C2D7FED96C5D8CC2856B2471A2
Imię: Antek
Coś o sobie (min. 5 zdań): Witma, jestem Antek i mieszkam w województwie Wielkopolskim, pod Poznaniem. Od 3 lat jestem członkiem MDP w pobliskiej jednostce. W MTA zacząłem grać jakoś w 2019, ale na pierwszy serwer związany z RP dołączyłem dopiero w 2020, gdzie dostałem się do państwowej straży pożarnej. Głównie interesuję się strażą, lecz w wolnym czasie dużo gram w piłkę, od połowy marca zaczynam jazdę na speedway'u, czasem pojeżdżę też na quadzie. Jeżeli nie ma pogody to często gram na komputerze, ale ostatnio nie ma za bardzo w co : (.
Czy posiadasz komunikator głosowy Mumble?: Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji?: Oczywiście
Coś od siebie:
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Discord: werter1467
DBID: 279
Nick: Wonder9802
Serial: 6F9C17AA4F87D0789FB4445BC9CB0DC4
Imię: Wiktor
Coś o sobie (min. 5 zdań): Nazywam się Wiktor. Na co dzień jestem strażakiem w ochotniczej straży pożarnej. Posiadam kurs kwalifikowanej pierwszej pomocy. W ochotniczej straży pożarnej jestem od ponad 2 lat. Wcześniej od 14 roku życia byłem członkiem młodzieżowej drużyny pożarniczej do ukończenia 17 roku życia. Z wykształcenia jestem technikiem pojazdów samochodowych. W planach mam zrobienie prawo jazdy kat. C+E.
Czy posiadasz komunikator głosowy Mumble?: Nie posiadam, pobranie nie stanowi żadnej przeszkody.
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji?: Zapoznałem się.
Coś od siebie: Mam nadzieję, że jeśli dostanę się do służby, to przysłużę się społeczności serwera niosąc pomoc każdemu, kto będzie jej potrzebował. Liczę na owocną współpracę.
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Nick: MI2308
Serial: 6F935B4AC828112714DFE83DFA7CCB54
Imię: Marcel
Coś o sobie (min. 5 zdań): Jestem Marcel jestem z średniej wielkości miasta na Śląsku. Interesuję się pożarnictwem i ratownictwem medycznym, sam jestem w miejscowej OSP. Mam psa, chodzę do szkoły średniej, dokładniej liceum na kierunku mat-fiz i mam aspiracje na pracę w PSP w prawdziwym życiu. Na EMS'a wróciłem po powrocie serwera z chęci do powrotu do starego klimatu rozgrywki. Na serwerze jestem starszym strażakiem w OSP Tierra Robada. Chętnie podejmuję się nowych wyzwań, potrafię pracować w zespole i lubię to.
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji?: Tak
Coś od siebie: W sumie to nic, pozdrawiam.
Reputacja:
0
Nick: Patrix
Serial: D9D882B6700265A5AFBA8EE8532808F3
Imię: Patryk
Coś o sobie (min. 5 zdań): Nazywam się Patryk, mam 17 lat, pochodzę z Podkarpacia, dokładniej okolice Rzeszowa. Tutaj się wychowałem, tu obecnie mieszkam. Uczęszczam do drugiej klasy liceum pożarniczego. Aktywnie udzielam się w miejscowej OSP, oraz co tydzień odbywam zajęcia praktyczne z edukacji ogólnoratowniczej i ochrony przeciwpożarowej w Jednostce Ratowniczo-Gaśniczej Państwowej Straży Pożarnej Nr. 3 w Rzeszowie (jest to związane z moim kierunkiem kształcenia). Również jeżdżę często na różne ćwiczenia i szkolenia, organizowane przez Komendę Miejską Państwowej Straży Pożarnej w Rzeszowie na wniosek funkcjonariusza który prowadzi nasze zajęcia. Moją pasją jest pożarnictwo, ale interesuje się również muzyką (gram na pianinie) oraz motorsportem. Zdarza mi się również chodzić dodatkowo zagrać w koszykówkę, piłkę ręczną czy siatkówkę. Jestem osobą punktualną, elokwentną, staram się być miły i konsekwentny. Uważam że mam zdolności przywódcze i wyjebane ego. Potrafię pracować w grupie, nie mam problemów w nawiązywaniu nowych relacji z ludźmi, nie jestem konfliktowy, a problemów nie ignoruje, ale staram się je rozwiązywać. Myślę że dobrze sprawdził bym się w szeregach Państwowej Straży Pożarnej tutaj, na serwerze, ponieważ byłem wcześniej w strukturach podobnych frakcji na innych serwerach. Szybko się uczę i chętnie udzielam w tego typu organizacjach.
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji?: Takowego nie znalazłem, widziałem tylko na Discordzie PSP regulamin samego discorda.
Coś od siebie: Smacznej kawusi
Reputacja:
0
Discord: filipooosss
DBID: 274
05-03-2024, 04:19 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-03-2024, 07:08 PM przez Filipos.)
Nick: Filipos
Serial:8BBA1A5D0254A0FC175D650FE91D5053
Imię:Filip
Coś o sobie (min. 5 zdań):Cześć jestem Filip interesuje się strażą, motoryzacją. Lubię pracować w grupie, pomagać ludziom. Jestem pomocną i uprzejmą osobą. Umiem podstawy KPP. Udzielam się w swoim OSP. Chodzę do 2 klasy liceum pożarniczego. Odbywam zajęcia praktyczne z edukacji ogólnoratowniczej i ochrony przeciwpożarowej w Jednostce Ratowniczo-Gaśniczej Państwowej Straży Pożarnej nr.3 w Rzeszowie. Mam nadzieje że, moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji?:Tak
Coś od siebie: Fajnie jak się dostane
Reputacja:
0
DBID: 72
Nick: Medani
Serial: 94EFC7A71F25746EC32853771997BDF2
Imię: Klaudiusz
Coś o sobie (min. 5 zdań): Cześć, mam na imię Klaudiusz. Interesuję się tematami związanymi z ratownictwem. Od 2016 jestem członkiem WOPR. Posiadam uprawnienia ratownika wodnego, kurs kpp, patent sternika motorowodnego. Ukończyłem kurs podstawowy dla strażaków OSP, jednak aktualnie ze względu na zmianę miejsca zamieszkania nie jestem aktywnym członkiem OSP. W wolnych chwilach uczę się programowania, trenuję pływanie i dłubie coś przy samochodzie .
Czy posiadasz komunikator głosowy Mumble?: Tak.
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji?: Tak.
Coś od siebie: Miłego dnia!
Reputacja:
0
06-03-2024, 02:43 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-03-2024, 08:30 PM przez Gracjano12.)
Nick: Gracjano12
Serial: A9F2E64CAE233F262CF3CA86DD61F544
Imię: Gracjan
Coś o sobie (min. 5 zdań): Nazywam się Gracjan, odkąd pamiętam interesuję się strażą i od niedawna medycyną ratunkową. Grałem na wielu serwerach RP i RPG często w frakcjach LSFD, PSP. Szybko się uczę i znam zasady roleplay. Od kilku lat biorę udział w turnieju OTWP gdzie moim najwyższym osiągnięciem jest udział w eliminacjach wojewódzkich. Jestem dość aktywny i jestem w stanie poświęcić sporo czasu na grę. Dawniej grałem na EMS w policji lecz chciałbym spróbować swoich sił w PSP.
Czy posiadasz komunikator głosowy Mumble?:Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji?:Tak
Coś od siebie: Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania.
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Nick: D3mon
Serial: nie mam jak podać wyjechałem za granicę i nie wiem kiedy zjeżdżam
Imię: Jakub
Coś o sobie (min. 5 zdań): Mam na imię Kuba pochodzę z województwa małopolskiego niedaleko Krakowa. Moje zainteresowania to piłka nożna oraz granie w gry on-line. Moje hobby to ochotnicza straż pożarna i rolnictwo. Jestem z zawodu mechanikiem samochodowym i pracuje w warsztacie. W tym roku chce się zapisać na kursy do ochotniczej straży pożarnej w mojej małej wsi.
Czy posiadasz komunikator głosowy Mumble?: Oczywiście bez tego ani rusz
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście bez tego ani rusz
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcji?: Oczywiście zapoznałem się
Coś od siebie: Pozdrawiam cały zarząd PSP i życzę powodzenia wszystkich piszącym
|