• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Skarga na Koxpiotr , DzikiSpawacz

Rozpoczęty przez Maciej998, 04-03-2024, 05:33 PM

Maciej998

Twój nick: Maciej998
Nick oskarżonego: Koxpiotr, DzikiSpawacz
Powód skargi, opis sytuacji: Niedopełnienie obowiązku służbowego, niesłuszne pouczenie, Oskarżanie mnie o niedokonany czyn. 
Dowody:
https://www.youtube.com/watch?v=-tUKMCkyZrc

Załączone pliki Miniatury

Szukaj
Odpowiedz

koxpiotr

Z naszej perspektywy wyglądało to inaczej także dostałeś tylko i wyłącznie pouczenie
Szukaj
Odpowiedz

DzikiSpawacz*

Z naszej perspektywy wyglądało to po prostu inaczej, nie byliśmy w stanie zatrzymać dwóch pojazdów na raz, gdyż drugi pojazd oddalił się w innym kierunku. Nie byliśmy pewni co do sprawcy kolizji, więc przystaliśmy na pouczeniu, kierujący śmieciarką również by dostał takie pouczenie. Nie zostałeś ukarany, ani poszkodowany w żaden sposób. Jeżeli widziałeś, że gracz Cię staranował śmieciarką mogłeś napisać raporta.
Szukaj
Odpowiedz

Maciej998

Nie jestem do końca przekonany do waszej odpowiedzi, gdyż z wypowiedzi koxpiotra która jest na nagraniu ewidentnie widać cytuję "Wymusiłeś mu".
Więc proszę nie lecieć w klocki.
Szukaj
Odpowiedz

koxpiotr

(08-03-2024, 04:26 PM)Maciej998 napisał(a): Nie jestem do końca przekonany do waszej odpowiedzi, gdyż z wypowiedzi koxpiotra która jest na nagraniu ewidentnie widać cytuję "Wymusiłeś mu".

Tak jak Ci piszemy, z naszej perspektywy to wyglądało inaczej dlatego dostałeś pouczenie, na nagraniu widać to gdyż inaczej to widzieliśmy to odgrywałem to co widziałem
Szukaj
Odpowiedz

Maciej998

(08-03-2024, 05:14 PM)koxpiotr napisał(a):
(08-03-2024, 04:26 PM)Maciej998 napisał(a): Nie jestem do końca przekonany do waszej odpowiedzi, gdyż z wypowiedzi koxpiotra która jest na nagraniu ewidentnie widać cytuję "Wymusiłeś mu".

Tak jak Ci piszemy, z naszej perspektywy to wyglądało inaczej dlatego dostałeś pouczenie, na nagraniu widać to gdyż inaczej to widzieliśmy to odgrywałem to co widziałem

Skoro wygląda to inaczej z twojej perspektywy to dlaczego od razu mnie obwiniasz bez sprawdzenia mojej perspektywy? Od razu mówisz że to moja wina i jest na to nagranie więc czekam na zobaczenie tego nagrania.
Szukaj
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości