Liczba postów: 5
Reputacja:
0
STATUS REKRUTACJI: OTWARTA
INFORMACJE ORGANIZACYJNE
W naszej frakcji stawiamy na realizm oraz klimatyczne oddanie realnej jednostki OSP, jeśli nie masz chęci do odgrywania rozbudowanego RP - nie trać swojego czasu.
Rekrutacja jest dwuetapowa, pierwszy to konkurs podań, natomiast drugi to rozmowa rekrutacyjna.
W momencie przyjęcia do jednostki trzeba oczekiwać na kurs podstawowy, którego organizatorem jest Komenda Główna PSP.
WZÓR
1. Imię:
2. Wiek:
3. Nick:
4. Coś o sobie (wymagane rozwinięcie wypowiedzi):
5. Dlaczego OSP?
6. Doświadczenie z pożarnictwem:
7. Opisz swoje podejście do odgrywania złożonego RP stawiającego na realizm:
8. Przekonaj nas dlaczego to właśnie Ty:
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
1. Imię:Mateusz
2. Wiek:19
3. Nick:LuiseeK
4. Coś o sobie (wymagane rozwinięcie wypowiedzi): Witam, mam na imię Mateusz mam 19 lat, na co dzień jestem współzałozycielem firmy oraz strazakiem OSP oraz ratownikiem KPP, interesuje się motoryzacja, sportami walki oraz fotografia. Jestem osobą spokojna oraz rozważną, potrafie szybko podejmować decyzje oraz działać w sytuacjach stresowych. Od ponad 6 lat jestem członkiem OSP a od roku jestem pełnoprawnym strazakiem wyjeżdzającym do zdarzeń, na swoim koncie posiadam kurs KPP oraz dalej kształtuje się w tematyce ratownictwa medycznego.
5. Dlaczego OSP? Byłem już w OSP Dillmore na wczesniejszych odsłonach w zarządzie oraz jako szkoleniowiec i chętnie wróce na stare śmieci.
6. Doświadczenie z pożarnictwem:Realne życie oraz z serwerów na mta
7. Opisz swoje podejście do odgrywania złożonego RP stawiającego na realizm:9.5/10
8. Przekonaj nas dlaczego to właśnie Ty:Myślę że jestem osoba z dużym stażem w RP oraz realnym życiu byłem już przy ponad 100 zdarzeniach, posiadam wysoką wiezde na temat pożarnictwa oraz ratownictwa medycznego którą moge przenieść na mta oraz przekazać innym.
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Discord: Przemek77330#4062
DBID: 68
WZÓR
1. Imię: Przemek
2. Wiek: 16
3. Nick: przemek77330
4. Coś o sobie (wymagane rozwinięcie wypowiedzi): witam mam na imię Przemek mam 16 lat chodzę do szkoły ZSM prościej jako mechanik moim hobby jest remont aut i jazda na crossie oraz granie w mta.
5. Dlaczego OSP? chciałbym sprawdzić się też w takiej frakcji i czynić dobro
6. Doświadczenie z pożarnictwem: podstawy znam
7. Opisz swoje podejście do odgrywania złożonego RP stawiającego na realizm: mam dobre podejście do rp już nie raz odgrywałem
8. Przekonaj nas dlaczego to właśnie Ty: chciałbym czynić dobro ratować ludzi
Liczba postów: 14
Reputacja:
0
@ LuiseeK oraz @przemek77330 wasze podania zostały rozpatrzone pozytywnie! Zapraszam do kontaktu w celu ustalenia szczegółów!
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
02-03-2024, 07:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2024, 07:52 PM przez szymix.)
1. Imię: Szymon
2. Wiek: 13
3. Nick: szymix
4. Coś o sobie (wymagane rozwinięcie wypowiedzi): Cześć, nazywam się Szymon, należę do Młodzieżowej Drużyny Pożarniczej Ochotniczej Straży Pożarnej W Makowie Podhalańskim, jestem miły, kulturalny, nie przeklinam, umiem zarządzać ludźmi, oraz lubię grać w gry o polskich służbach ratunkowych, a szczególnie w takie, w których jest Polska Straż Pożarna, lub Pogotowie Ratunkowe, mam swój kanał na youtube o tematyce służb ratunkowych, znam się na informatyce oraz piłce nożnej, lubię jeść Fast-Food, Bardzo Chciałbym dostać się do Ochotniczej Straży Pożarnej na tym serwerze.
5. Dlaczego OSP?: Dlatego, ponieważ mam bardzo dużą wiedzę na ten temat, jak i RP na wysokim poziomie, oraz podoba mi się ta frakcja
6. Doświadczenie z pożarnictwem: Bardzo duże
7. Opisz swoje podejście do odgrywania złożonego RP stawiającego na realizm: Odgrywam RolePlay na bardzo wysokim poziomie, jest ono ze szczegułami, ocena wedlug mnie to 10/10
8. Przekonaj nas dlaczego to właśnie Ty: Dlatego że jestem osobą milą, kulturalną, umiem zarządzać ludźmi, mam bardzo dużą wiedzę na temat pożarnictwa, oraz RolePlay na bardzo wysokim poziomie.
Reputacja:
0
Imię: Jakub
2. Wiek: 20
3. Nick: D3mon
4. Coś o sobie (wymagane rozwinięcie wypowiedzi): Mam na imię Kuba pochodzę z województwa małopolskiego niedaleko Krakowa. Moje zainteresowania to piłka nożna oraz granie w gry on-line. Moje hobby to ochotnicza straż pożarna i rolnictwo. Jestem mechanikiem samochodowym w mojej
5. Dlaczego OSP? Ponieważ na serwerze jestem w PR a zawsze to jakaś odskocznia i mam sporą chęć odgrywania RP jako strażak ochotnik
6. Doświadczenie z pożarnictwem: Podstawy napewno znam a jeżeli chodzi o więcej to też coś tam potrafię
7. Opisz swoje podejście do odgrywania złożonego RP stawiającego na realizm: Odgrywanie RP na dość dobrym poziomie lubię według mnie 8/10
8. Przekonaj nas dlaczego to właśnie Ty: Ponieważ jestem osobą miłą aktywna chętna do odgrywania roleplay wraz z innymi graczami staram się nie kłócić słucham wyższych stopniem oraz rozkazów dowódcy.
E‑mail
Reputacja:
0
1. Imię: Cezary
2. Wiek: 18
3. Nick: Virtuaal
4. Coś o sobie (wymagane rozwinięcie wypowiedzi): Hej, nie miałem okazji się przywitać. Jestem osobą bardzo pracowitą. Staram się robić wszystko w perfekcyjny sposób i nie pozwolić sobie na amatorkę. Na co dzień chodzę uśmiechnięty, dając innym pozytywną energię. Lubię pomagać, więc to kolejna moja cecha. Nigdy nie odmówił bym komuś pomocy. Sumienie by mi nie pozwoliło na to. Do wszystkiego podchodzę z uśmiechem. Lubię poznawać nowych ludzi. Jestem chętny na nowe doznania i przygody. Jestem osobą, która musi mieć coś do zajęcia, gdyż nie lubię nudy i wolę się rozwijać. Bardzo lubię się uczyć nowych rzeczy. Również często jestem dość uparty. Bywają momenty, w których jestem strasznie zły, wtedy nie rozmawiam z nikim bo nie panuje nad sobą. Staram się być osobą bezkonfliktową, nie zawsze wychodzi bo tacy są ludzie. Do każdego mam szacunek, traktuje wszystkich równo. Nie toleruje wywyższania się - to we frakcji też ma wpływ. Nie pozwalam sobie na komentarze za plecami. Trzymam się zasady - być szczerym aż do bólu. Moją negatywną cechą jest zbyt duża punktualność i niecierpliwość (potrafię nad tym panować). W gronie znajomych staram się utrzymywać ciepłą, serdeczną, miłą atmosferę. Lubię czasami pożartować i śmiać się z siebie (dystans jest ważny)
5. Dlaczego OSP?: Bywałem już wiele razy w owej jednostce Dillmore na wcześniejszych EMS'ach. Mam chęć do odgrywania RP jako ochotnik.
6. Doświadczenie z pożarnictwem: Znam podstawy, w życiu realnym uczęszczam do jednostki OSP w mojej okolicy.
7. Opisz swoje podejście do odgrywania złożonego RP stawiającego na realizm: Oceniam na 9/10, potrafię dobrze odegrać akcję.
8. Przekonaj nas dlaczego to właśnie Ty: Jestem osobą bezkonfliktową, nie szukającą problemów oraz jestem chętny do pomocy. Potrafię podporządkować się do poleceń wyższego stopnia. Szybko się uczę i nawiązuje kontakt z nowym otoczeniem.
Reputacja:
0
@Virtuaal twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie, proszę o kontakt z zarządem w wiadomości prywatnej.
Podpisano
Naczelnik OSP Dillimore @themedzik
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
1. Imię: Kamil
2. Wiek: 14
3. Nick: lotusek
4. Coś o sobie (wymagane rozwinięcie wypowiedzi): Jestem Kamil, pasjonuję się piłką nożną i pożarnictwem. Moje doświadczenie sportowe nauczyło mnie pracy zespołowej. Bardzo interesuje mnie praca strażaka oraz cała jego praca. Jestem osobą ambitną, sumienną i zawsze dążę do doskonalenia umiejętności. Chciałbym dołączyć do Ochotniczej Straży Pożarnej, aby służyć społeczności i nieść pomoc każdemu graczu w potrzebie.
5. Dlaczego OSP? Ponieważ chciałbym zobaczyć jak to jest być strażakiem ochotniczej straży pożarnej na tym serwerze
6. Doświadczenie z pożarnictwem: Jestem w MDP i bardzo interesuję się tematyką pożarniczą.
7. Opisz swoje podejście do odgrywania złożonego RP stawiającego na realizm: Staram się zawsze dawać 100% z siebie ale czasami mogą pojawić się drobne błędny.
8. Przekonaj nas dlaczego to właśnie Ty: Ponieważ jestem przekonany, że moje zaangażowanie, umiejętności w dziedzinie pożarniczej oraz gotowość do niesienia pomocy stanowią solidne podstawy, które pozwolą mi skutecznie pełnić obowiązki strażaka.
Reputacja:
0
Discord: werter1467
DBID: 279
1. Imię: Wiktor
2. Wiek: 26
3. Nick: Wonder9802
4. Coś o sobie (wymagane rozwinięcie wypowiedzi): Jestem strażakiem ochotnikiem, ratownikiem KPP. Mam spore doświadczenie w działaniach dot. pożarów, wypadków, oraz innych zagrożeń. Sumiennie podchodzę do swoich obowiązków, szlifuje swoje obecnie umiejętności, oraz staram się zdobywać coraz to nowsze zdolności.
5. Dlaczego OSP? Pomaganie nie leży w tym ile można zarobić, lecz w tym, ile dobrego można zdziałać.
6. Doświadczenie z pożarnictwem: ponad 2 lata służby w OSP jako strażak ratownik z KPP
7. Opisz swoje podejście do odgrywania złożonego RP stawiającego na realizm: jestem w tym nowy, ale staram się jak mogę, daje z siebie 100%
8. Przekonaj nas dlaczego to właśnie Ty: Dlaczego ja? Odpowiem jak każdy strażak OSP, "No zarycz No!". Jak nie da się wyjechać na żywo, to chociaż tutaj będzie ta przyjemność
Reputacja:
0
@Wonder9802 oraz @lotusek gratuluję, wasze podania zostały rozpatrzone pozytywnie! Gratuluję, proszę o kontakt w wiadomości prywatnej w celu ustalenia szczegółów.
Reputacja:
0
Rekrutacja zostaje zamknięta!
|